Dago in Doetinchem is door Skoda uitgeroepen tot Skoda-dealer van het jaar 2018. De Vallei Auto Groep uit Veenendaal was goed voor de tweede plaats en De Waal Autogroep Tiel eindigde als derde.

Dago is pas sinds 2014 Skoda-dealer. Het bedrijf heeft flink geïnvesteerd in het merk, onder andere met de bouw van een nieuw pand. Daarbij is het aantal bruggen in de werkplaats uitgebreid. Ook is geïnvesteerd in een eigen fotostudio. Hier worden alle auto’s in 360 graden gefotografeerd, voor een optimale online presentatie. Het bedrijf scoort ook goed op het aantal nieuwverkopen. Dago weet veel publiciteit in de regio te genereren doordat het onder meer de auto’s levert voor de spelers van voetbalclub De Graafschap.

Runners-up

Skoda wijst erop dat de onderlinge verschillen tussen de dealers aan de top klein zijn. De nummer drie in de competitie, De Waal Autogroep, was immers in 2014, 2015 én in 2016 Skoda-dealer van het jaar. Ook vorig jaar eindigde De Waal op het podium.

Publieksprijs

De prijs van het publiek ging naar Autobedrijf Korterink in Zwolle. Onderzoek naar de klantwaardering wees uit dat klanten hier echt het gevoel krijgen op de eerste plaats te staan. De aanmoedigingsprijs was voor Wittebrug Den Haag, dat in 2017 het eerste volledige jaar als Skoda-dealer actief was, met drie vestigingen.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties