Vanaf 19 juni 2023 is Dirk-Jan van der Woude de nieuwe directeur van Lexus Nederland & Louwman Exclusive. Hij treedt daarmee toe tot het managementteam van de divisie Wholesale Automotive en Louwman & Parqui.

Van der Woude wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het merk Lexus in Nederland. Voor Louwman Exclusive heeft hij een eindverantwoordelijke rol.

Daarnaast is Robin Borgemeester benoemd tot operationeel directeur en Alexander Sterk tot commercieel directeur van Louwman Exclusive. Zij blijven de dagelijkse leiding van Louwman Exclusive en Lexus Utrecht voeren.

BMW

Van der Woude heeft meer dan twintig jaar ervaring in de automotive branche. Hij is afkomstig uit de BMW-organisatie, waar hij ruim vijftien jaar heeft gewerkt, de laatste vier jaar als hoofd van Alphera Financial Services, het multimerkenlabel dat onderdeel is van BMW Financial Services Nederland.

Tijdens zijn studietijd werkte hij in deeltijd als verkoper bij diverse Peugeot-, Volkswagen- en Audi-dealervestigingen van de Pouw Automotive Groep.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties