DKV Mobility gaat samenwerken met de Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS). Dat maakt het betaal- en laadplatform bekend. Onder het partnership kunnen leden van VASS voortaan gebruikmaken van de tankpassen en laadoplossingen van DKV Mobility.

DKV Mobility biedt onder meer tankpassen voor tanken én laden die 100 procent van de CO2-uitstoot compenseren. De tankpassen bieden naast toegang tot het Nederlandse netwerk van ruim 3300 tankstations met lijst- en pompprijzen, ook toegang tot het volledige Europese netwerk van circa 67.000 tankstations. Via een app maakt DKV Mobility geldende kortingen voor zijn leden inzichtelijk. Daarbij zijn deze tankkaarten full service, waardoor VASS leden toegang hebben tot diverse producten, diensten en digitaal tankmanagement.

Leden van VASS hebben daarbij ook toegang tot de duurzame mobiliteitsoplossingen van DKV Mobility. Elektrisch laden op werk, thuis of onderweg is mogelijk met het totaalconcept van de mobility serviceprovider. Het netwerk bevat ruim 110.000 laadpalen door heel Nederland.

Duurzaam en digitaal

Dennis Versteeg, accountmanager bij DKV Mobility Benelux: “VASS is een groeiende organisatie die de belangen behartigt van autobedrijven. We zijn trots op dit partnership. Zo kunnen we ons samen sterk maken voor de toekomst van mobiliteit: duurzaam en digitaal. Een vooruitzicht dat haalbaar moet zijn voor grote én kleine autobedrijven. Onze claim is niet voor niets: You drive, we care.”

Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS: “We zijn erg enthousiast over de nieuwe samenwerking. De uitgebreide dekking van het DKV Mobility netwerk, met bijbehorende producten en diensten, zorgt ervoor dat onze leden nu én in de toekomst efficiënter en voordeliger kunnen werken.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties