Bij Apollo Vredestein is Paul Eidhof, country manager Nederland, per direct benoemd tot clusterdirecteur Benelux. De 54-jarige Eidhof trad in 2010 in dienst bij het bandenbedrijf, in zijn vorige functie.

paul-eidhofIn Aftersales Magazine ging Eidhof vorig jaar in op de ambitie van de producent om behalve op de vervangingsmarkt ook bij de eerste montage actief te worden. Achter de schermen werd destijds hard gewerkt met OEM’s om, wellicht al in 2018, nieuwe automodellen op Vredesteins te lanceren. “De spin-off die het hebben van een OE-product heeft op de aftermarket, mag je niet onderschatten. Zeker als het gaat om zomerbanden.”

Management

Behalve in de Benelux heeft Apollo Vredestein ook in andere Europese markten het management herschikt. Zo is Thomas Körpert (country manager Oostenrijk) nu verantwoordelijk voor Centraal-Oost Europa (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Polen). Nieuw binnen de onderneming is Dimitrios Papadopoulos, die als cluster director Noord-West het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en de meest noordelijke landen voor zijn rekening neemt.

Strategische groei

Het benoemde trio moet rapporteren aan Matthias Urban, verkoopdirecteur Europa. “Met hun ruime ervaring zullen ze ons helpen onze plannen voor strategische groei te versnellen”, zegt Urban.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties