Het veranderende klimaat en de toenemende kans op extreem weer heeft de verzekeringspremies en het eigen risico voor professionele wagenparkbeheerders flink doen stijgen. CarProtection Holland, een dochteronderneming van FruitSecurity Holland, dat gespecialiseerd is in oogstbescherming, speelt hierop in door het aanbieden van verschillende auto-overkappingen voor leasemaatschappijen, auto(verhuur)bedrijven en dealerholdings.

Zelf investeren in de bescherming van voertuigen voorkomt gedoe met verzekeraars in geval van schade en levert vooraf een verlaging op van de verzekeringspremie en het eigen risico. Door schade aan voertuigen te voorkomen, verhogen leasebedrijven, autohandelaren, verhuurbedrijven en fleetmanagers hun leveringsbetrouwbaarheid. Zeker nu logistieke problemen of het gebrek aan mankracht steeds vaker voor langere levertijden zorgen.

Op maat

Alle CarProtection auto-overkappingen worden op maat ontworpen en geleverd. CarProtection maakt daarvoor gebruik van gps-inmeettechnieken en 2D en 3D ontwerptechnieken.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties