Met de invulling van de positie directeur sales personenauto’s door Thomas van der Meer is het managementteam van Ford Nederland weer compleet.

Thomas van der Meer zat hiervoor in het MT als directeur aftersales, na eerder ervaring te hebben opgedaan in het veld als zonemanager aftersales en daarna als servicemanager bij Ford Nederland. “Voor mij is het een fantastische stap om na ervaring als Director Aftersales te hebben opgedaan, nu sales personenauto’s binnen Ford Nederland te mogen aansturen. We zitten in een boeiende transitiefase naar elektrisch rijden waarbij al in 2026 elke nieuwe personenauto van Ford een stekker heeft. Naast de Mustang Mach-E is ook de elektrische Puma al aangekondigd, maar uiteraard komt er nog meer moois op elektrisch vlak. Ik kan niet wachten om al deze nieuwe auto’s op de Nederlandse markt te introduceren”, aldus Thomas van der Meer.

Directeur aftersales

De positie van directeur aftersales kon direct worden ingevuld door Stefan Geels, een ervaren kracht uit de Ford-organisatie. Stefan Geels, die zijn loopbaan bij Ford in 1990 begon, is na diverse internationale managementposities binnen de sales- en aftersaleskant van de organisatie te hebben bekleed, terug op het honk bij Ford Nederland.

Algemeen directeur Johan Claassen van Ford Nederland over de recente benoemingen: “Ik ben blij het team weer compleet te hebben met Thomas en Stefan. Met de ambitie en ervaring van deze twee heren hebben we de juiste invulling binnen ons team in deze boeiende en uitdagende tijd!”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties