Multi-ondernemer Ravi Ryan Mohanlal is begonnen aan een ingrijpende verbouwing van zijn tankstation annex carwash in Sliedrecht. De locatie krijgt een Amerikaanse look & feel en wordt bovendien uitgebreid met nieuwe diensten. Wie had het over beleving in de carwash? In Sliedrecht wordt naar de carwash gaan een uitje.

Eerder op deze plaats was er al aandacht voor de carwash-activiteiten van Mohanlal, die vorig jaar met Halloween de carwash in Boxtel omtoverde tot een waar spookhuis. Voor de locatie in Sliedrecht worden nog een paar extra registers opengetrokken.

Verbouwing

Het gaat om de vroegere vestiging van Wasstraat De Walvis, die per 1 mei 2023 is overgenomen door Mohanlal. Bij het ter perse gaan van dit nummer zijn de werkzaamheden in Sliedrecht nog in volle gang, die onder meer bestaan uit het met 12 meter verlengen van de bestaande wasstraat. Die wordt bovendien overdekt en bestaat voor een groot deel uit glas. Op de locatie wordt tevens een volledig nieuw, 210 vierkante meter groot interieurplein gebouwd, waar indien gewenst op afspraak het interieur van de auto door een poetsteam kan worden gereinigd.

Wie het interieurplein doorrijdt, komt op het nieuwe stofzuigerplein, dat 65 vierkante meter groot wordt, eveneens volledig overdekt, met gebruik van duurzame, brandwerende materialen, zo voegt Mohanlal daaraan toe. Hier kan de auto het gehele jaar door gratis gestofzuigd worden. Op het stofzuigerplein komen tevens een parfumspuit met twee verschillende luchtjes voor het auto-interieur, een Michelin bandenpompmachine en een automatische mattenklopper.

Ravi Ryan Mohanlal: “We hebben hier straks een carwash met licht, rook, geur en geluid.”

En dan is er nog de Express Shop, waar vier vending machines worden geplaatst. Hier zijn naast snacks, dranken en allerlei auto- en fietsaccessoires te koop. Er is verder een 24/7 full service kledingwasserette te vinden, arcade games, een boksbal, een DogWash en een fotostudio. Ravi Ryan Mohanlal: “Alles om je auto in de watten te leggen, maar ook houtskool voor de barbecue kun je er kopen. Het is meer dan wat je normaal bij de shops bij een tankstation tegenkomt, die zich vaak beperken tot eten en drinken.”

DiscoWash

Voor de nieuwe carwash is gekozen voor een wasinstallatie van het Italiaanse Autoequip. De chemie komt uit Amerika, er is een rookmachine aanwezig, een muziekinstallatie en een 42-delige led-lichtshow met lasers, die ook holografische projecties kan verzorgen. Ravi Ryan Mohanlal: “Dus we hebben hier straks een carwash met licht, rook, geur en geluid. Het is uiteraard een gigantische investering, waar we toe besloten hebben vanwege de vraag vanuit klanten. We hebben bijvoorbeeld oudere klanten die het vervelend vinden om buiten te staan, in de kou, in de regen of als het waait. Andere klanten hebben kinderen, waarvoor we de carwash ook aantrekkelijk hebben gemaakt door de toevoeging van arcade games en de vending machines. Vanwege die lichtshow zijn we ook langer open: door de week tot zeven uur en op vrijdag willen we zelfs tot negen uur open blijven.”

Om traffic naar tankstation en carwash te genereren is Mohanlal tevens pakketpunt, en niet zomaar een pakketpunt. Mohanlal: “We zijn zelfs de eerste carwash met een postkantoor. We zijn officieel PostNL-punt en -brievenbuspunt. We zijn ook pakketpunt voor GLS Express-punt, pakketpunt voor DHL en UPS-punt voor Amazon, eBay en AliExpress. We hebben twee man personeel in dienst om al die pakketten af te handelen.”

Overname

Het carwashimperium van Mohanlal krijgt binnenkort een verdere uitbreiding in de regio Zuid-Holland. Over de locatie wil Mohanlal niet meer kwijt. “Het gaat om een tankstation-carwash met een rolloverwasstraat en twee wasboxen van een ouder echtpaar. Ze hebben al contact met ons opgenomen en wij zijn de eersten met wie ze in gesprek willen op het moment dat zij besluiten ermee te stoppen.” Wordt vervolgd.

In Sliedrecht staat het gebouw inmiddels. De techniek wordt ingebouwd en op 28 en 29 oktober wordt hier een groots Halloween-spektakel georganiseerd, met vier scarezones en een escaperoom. Toegang 18+.

Foto boven: In Sliedrecht zijn bij het ter perse gaan van dit nummer de werkzaamheden nog in volle gang.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties