37 jaar nadat zij haar eerste reparatie maakte met het Duobond autoruitreparatiesysteem vindt Rensa van Buijten het mooi geweest. Ze verlaat het bedrijf Glasstech, leverancier van de Duobond reparatiesystemen, en gaat van haar pensioen genieten.

Over haar aanstaande pensionering zegt Rensa van Buijten: “Tot voor kort heb ik geroepen: ik mag de 66 gepasseerd zijn, maar ik wil en ga nog niet stoppen. Dat had mede te maken met het feit dat er nog geen opvolger was.”

Die is er inmiddels wel, in de persoon van Humphrey van Aagten, die sinds 1 januari 2022 het aanspreekpunt is voor de klanten van Glasstech. Rensa van Buijten: “Voor de toekomst heb ik het vertrouwen dat Glasstech zal doorgroeien met de huidige producten, uitbreidingen in het assortiment en vernieuwingen. Er zijn nog zoveel ideeën, er is nog zoveel te doen.”

Toekomst

Wat haar eigen toekomst betreft zal Rensa van Buijten zeker niet stilzitten. “Zeker de afgelopen periode met Covid, met een dochter die met haar gezin in Engeland woont, heeft me doen beseffen dat er veel meer in het leven is dan werken. Volgend jaar kan ik, mits het virus zich rustig houdt, voor een langere periode naar ze toe. Verder woont er een dochter met haar gezin in Veenendaal, die sinds vorig jaar november een Italiaanse delicatessenzaak is gestart. Ook heel erg leuk om daar mee te helpen. En uiteraard is er Joop, mijn steun en toeverlaat in de afgelopen achttien jaar. We hebben al veel leuke dingen samen kunnen doen en mee kunnen maken, daar gaan we, als het ons gegeven is, intensiever mee verder.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties