AA-Equipment Support is door het Nederlands Meetinstituut (NMi) erkend voor het testen en certificeren van haar complete emissielijn. Na een audit is gebleken dat AA Equipment voldoet aan de kwaliteitseisen die het NMi stelt aan zijn onderzoeksgerechtigden.

AA-Equipment Support is leverancier van het emissieprogramma van Continental, waaronder de deeltjesteller, roetmeter en viergastester. Deze meetinstrumenten worden door auto- en truckbedrijven gebruikt om voertuigen te keuren tijdens de apk1- en apk2-keuring. Dankzij de goedkeuring van het NMi, mag AA-Equipment Support nu het onderhoud en periodiek herkeuren van haar APK-productlijn uitvoeren.

Kwaliteit

“Wij hebben niet als doel hard te willen groeien, maar wel om de beste te zijn in wat we doen. Hoe? Door de klant op nummer 1 te zetten. Hier werken we als team al geruime tijd hard aan”, aldus ceo Chris Kimman. “Door te werken volgens onze procedures, die continue worden bijgesteld als verbetering mogelijk is, hopen wij onze dienstverlening telkens weer een beetje te kunnen verbeteren.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties