AA-Equipment importeur deeltjesteller Continental

AA-Equipment breidt zijn partnerschap met VDO-Continental uit met het importeurschap van de complete lijn emissiemeetapparatuur van Continental, inclusief de door het NMi gecertificeerde deeltjesteller DX280 DC Advanced.

Met de verplichte deeltjestest bij de apk van dieselvoertuigen vanaf 1 juli 2022 komt er volgens directeur Chris Kimman van AA-Equipment veel op de autobedrijven af. “Terwijl de roet- en viergastest dikwijls niets of nauwelijks iets opleverde, zijn wij ervan overtuigd dat met de deeltjestest wel degelijk goed geld te verdienen valt in het preventief onderhouden van het roetfilter en het vroegtijdig signaleren of er iets aan de hand is met het verbrandingsproces. Daarnaast is er geld te verdienen aan het reinigen of vervangen van het filter.”

Compleet

Voor AA-Equipment is de toevoeging van de deeltjesteller aan het productgamma een belangrijke. Chris Kimman: “Als leverancier van diagnose en onderstel gerelateerde werkplaatsequipment leveren we alles wat de automotive werkplaats nodig heeft om voertuigen te kunnen diagnosticeren, onderhouden en repareren. Daar hoort natuurlijk ook een gedegen emissietestlijn met een deeltjesteller bij.”

AA-Equipment Support levert niet alleen de equipment. “De investering moet renderen. Ons CLEVER DiagnostiX supportteam staat ervoor klaar om de technicus te helpen op het moment dat hij of zij tegen een uitdaging aanloopt en niet snel tot een oplossing kan komen”, aldus Kimman.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *