Het full service werkplaatsconcept AutoFirst heeft een zevental nieuwe netwerkpartners aangesloten. Hiermee komt het totaal aantal AutoFirst-garages op 175. De verwachting is dat er dit jaar nog enkele bij komen.

Onlangs gestart zijn: AutoFirst De Aanleg in Winsum en AutoFirst Pieter de Jong in Kedichem. Per januari 2024 komen daar de volgende autobedrijven bij: Autocenter Bol Uithuizen, Auto Kort Oosterwolde, Rezo Geldermalsen, Autobedrijf Konings Sprang-Capelle en Garage Kooiker Kerkrade.

One-stop-shop

“Wij zijn blij met het vertrouwen van deze kwalitatieve netwerk partners”, aldus landelijk formulemanager van AutoFirst, Rogier Roet. “Dit zijn goede ondernemers die het altijd zelfstandig hebben gered. Ook zij zien inmiddels de meerwaarde van samenwerking binnen een sterk netwerk. AutoFirst is een one-stop-shop voor alles wat ze nodig hebben. Of dit nu rendementsverbetering met WESP, alles op EV-gebied met Moobi, of marketing betreft. AutoFirst is gespecialiseerd in lokaal gerichte marketing. Niet alleen naar de consument, maar tegenwoordig ook om op te vallen bij potentiële werknemers. Onze tv-items bij RTL Autowereld zijn hiervan een mooi voorbeeld.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties