Onder de naam Autorepairmaster is de garageformule Autovakmeester nu ook actief in België. De lancering vond plaats tijdens de officiële opening van TECH360 in Zonhoven, eind september. De formule telt inmiddels zes deelnemers, waaronder Auto’s Serge in Affligem.

Bjorn Van Cauwenberghe, Manager Garagenetwerken PartsPoint België: “Autovakmeester heeft zich in Nederland bewezen als een succesformule. De formule bestaat sinds 2018 en is inmiddels al ruim 200 leden sterk. Dit succes willen we graag doortrekken naar België. Met Autorepairmaster zijn we in staat om Belgische autobedrijven te ondersteunen in de veranderende automotive aftermarket. Met name op het gebied van on- en offline marketing tools en de autotechniek die anno 2023 in een hoog tempo verandert.”

Services

Een van de vereisten voor deelname aan Autorepairmaster is dat een autobedrijf Traxio-gecertificeerd moet zijn. De formule biedt een breed palet aan services, waaronder technische opleidingen via TECH360, 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties, pechhulp in heel Europa en een compleet assortiment in A-merkonderdelen

Serge Vervondel, eigenaar Autorepairmaster Auto’s Serge: “Met Autorepairmaster ben ik in staat om mijn onderneming een flinke boost te geven op het gebied van marketing en ervoor te zorgen dat mijn monteurs altijd up-to-date zijn en samen met TECH360 de benodigde knowhow ontwikkelen als het gaat om de veranderende autotechniek. Daarnaast investeer ik met Autorepairmaster ook in de naamsbekendheid van mijn autobedrijf door de landelijke dekking van de formule.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties