Garageformule AutoFirst heeft de afgelopen twee maanden maar liefst elf nieuwe deelnemers mogen verwelkomen. AutoFirst telt daarmee in ons land zo’n 160 aangesloten garages.

Dit zijn de namen van de nieuwe deelnemers: Auto Annema in Dokkum, de beide vestigingen van Autobedrijf Bosma in Lemmer en Sint Nicolaasga, CSO in Oss, Garage Frederiks in Doetinchem, de vestiging van Autoservice Goes in Bussum, Autoservice Robert Gortzak in Haarlem, Autobedrijf Herman-Bourgois in Eede, Autobedrijf Idelenburg & Van Tol in Oude Wetering, Autobedrijf Quadflieg in Landgraaf en Broekauto Waalwijk.

Voorspraak

Eigenaar van laatstgenoemd autobedrijf, tevens Subaru-dealer, is Leon Reijnen, die zich bij AutoFirst aansloot op voorspraak van een collega-Subaru-dealer. “We zijn al 25 jaar Subaru-dealer, nog steeds. De helft van het werk in de werkplaats bestaat dan ook uit Subaru, maar het bedrijf is 57 jaar geleden gestart als British Leyland-dealer. Zo’n 10 procent van het werk doen we nog als youngtimerspecialist en specialist in oldtimers van British Leyland. Voor de rest zijn we universeel garagist, reden waarom we aansluiting hebben gezocht bij een garageformule. Wij vonden dat AutoFirst het beste bij ons paste en met de positieve ervaringen van onze collega-dealer waren we er in een uurtje uit.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties