Jan Eiting heeft de leiding over zijn grossiersbedrijf Jari Techniek overgedragen aan zijn zoon Robert en dochter Gineke.

Group Auto-grossier Jari Techniek vierde in 2016 zijn twintigjarig bestaan. Inmiddels telt het bedrijf zo’n dertig medewerkers. Jan Eiting leidde het bedrijf vanaf de oprichting in 1996. Hij zag echter op tijd dat er leidinggevende kwaliteiten schuil gingen in zijn kinderen. Robert Eiting: “Mijn zus is al twaalf jaar werkzaam in de zaak, ik tien jaar. We doen het dus al een hele tijd samen met vader. Hij gaat het nu een stukje rustiger aan doen.”

Halve eeuw

Jan Eiting is meer dan een halve eeuw actief in de automotive, ooit begonnen als leerling-monteur. Hoewel hij terugtreedt als directeur, verdwijnt Jan Eiting niet achter de geraniums. “Hij moet nog een maand of vier tot aan zijn pensioen, maar blijft op de achtergrond in het bedrijf actief. De dagelijkse leiding heeft hij nu aan ons overgedragen. Gineke draagt vooral zorg voor de financiële administratie, ik ga meer de commerciële activiteiten doen.”

Expositiehal

De klanten van Jari Techniek hoeven geen grote veranderingen te verwachten. Wel zal het bedrijf, dat altijd al sterk was in werkplaatsequipment, die activiteiten verder uitbreiden. Daartoe wordt onder meer een nieuwe expositiehal gebouwd, waar alle apparatuur werkend kan worden gedemonstreerd. Op de foto Jan Eiting met vrouw te midden van hun kinderen, die de leiding over Jari Techniek van pa hebben overgenomen.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties