Kärcher Nederland kondigt de overname aan van het Kärcher Center Van Mol in Goes. Kärcher Center Van Mol was een gevestigde waarde in België, met vestigingen in Elversele, Oudenaarde en Diksmuide. Sinds vorig jaar had deze dealer ook een vestiging in Goes, die nu voortgezet wordt als Kärcher Center Goes.

“Wij zijn bijzonder enthousiast over het feit dat we uiteindelijk samen met onze Belgische collega’s alle vestigingen van het failliete Kärcher Center van Mol hebben kunnen overnemen”, verklaart Roy Meter, algemeen directeur van Kärcher Nederland. “Door de bestaande activiteiten verder te zetten, nemen we onze verantwoordelijkheid en bouwen we aan stabiliteit en duidelijkheid voor onze klanten én onze medewerkers in de regio.”

Netwerk

Kärcher heeft in Nederland naast de vestiging in Goes nog zes andere Kärcher Centers, gevestigd in Schiedam, Utrecht, Made, Zaandam, Venlo en Urk. “Ons dealernetwerk, in combinatie met onze eigen Kärcher Centers, vormen een belangrijke schakel in het succes van Kärcher op de Nederlandse markt. Onder de directe aansturing van Kärcher Nederland kunnen bestaande en toekomstige klanten in Zeeland voortaan genieten van een nog ruimer productaanbod en een meer uitgebreide service. Tot slot gaan we, naast de investering in mensen en mogelijkheden, ook heel actief ons lokaal netwerk in Zeeland versterken door ons aan te sluiten bij lokale netwerkverenigingen en specifieke activiteiten te ontwikkelen in de regio”, aldus Roy Meter.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties