Nu de introductie van e-bike service door KwikFit in Nederland een succes is gebleken, gaat de garageformule deze dienst ook aanbieden bij de vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. Samen met fietsreparatiebedrijf Fettle start KwikFit met het aanbieden van fietsreparaties en -onderhoud in Bristol en Londen.

De samenwerking zal zich in eerste instantie richten op het onderhouden van e-bikes en cargobikes, waarmee KwikFit inspeelt op de groeiende populariteit van deze vervoermiddelen, vooral voor korte stedelijke ritten en last-mile-bezorgingen. KwikFit heeft meer dan zeshonderd vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en zal met de nieuwe samenwerking beginnen in drie van deze filialen.

Succes

Over het succes van de service, waarmee KwikFit in april 2022 startte in vier steden in Nederland (Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven), zegt Pieter Bikker, directeur E-mobility bij KwikFit Nederland: “De introductie van e-bike service was voor ons de eerste grote stap in de richting van de e-mobility markt en de garage van de toekomst. Dat het concept nu zo succesvol is dat onze collega’s in de UK er ook mee aan de slag gaan, is voor ons een groot compliment en de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Om bij te dragen aan de energietransitie gaan we er voor zorgen dat onderhoud en reparaties aan allerhande elektrische voertuigen gemakkelijk en snel kunnen worden uitgevoerd. E-bikes zijn hier een belangrijk onderdeel van.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties