Accountmanager Michel Dorrestijn heeft Parts Point Group verlaten om per 1 oktober de functie van verkoopleider te gaan vervullen bij grossiersgroep Gebr. Ferwerda.

Met de stap keert Michel Dorrestijn terug bij zijn roots. In de jaren negentig was hij als vertegenwoordiger actief bij Otogros, daarna tien jaar bij Imbema Automaterialen. Vervolgens volgden bijna vier jaar bij Imbema als manager werkplaatsconcepten. Na de overname van deze grossiersgroep door Sator ging hij terug naar het AD-netwerk om er als conceptenmanager aan de slag te gaan namens Gebr. Ferwerda, Fugo Automaterialen en Staadegaard Automotive. De afgelopen anderhalf jaar vervulde Dorrestijn de functie van accountmanager bij Parts Point Group.

Verkoopresultaat

In zijn nieuwe functie wordt Dorrestijn verantwoordelijk voor het versterken van het verkoopresultaat van de grossiersgroep. Dorrestijn blijft zelf ook een actieve rol in de buitendienst vervullen. “Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. In mijn ogen haal je dan het beste uit het team en daar profiteert uiteindelijk het resultaat ook weer van. Daar zal ik me de komende periode sterk voor maken.” Gebr. Ferwerda heeft negen vestigingen in het midden en noorden van Nederland.
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties