Naast schuurmiddelen heeft Imbema Rhiwa Schuurtechniek nu ook een complete lijn met slijpmaterialen van zeer hoge kwaliteit in haar assortiment opgenomen. Imbema Rhiwa levert de slijpmaterialen onder haar eigen IM-PRO label. Het assortiment bestaat uit doorslijpschijven, afbraamschijven, lamellenschijven, stripschijven, mini schuurschijven en schuurbandjes.

Het programma is speciaal ontwikkeld voor de plaatwerkerij en heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo hebben de doorslijpschijven een hoge materiaal verspaning. Met de 0,8 mm schijf kan snel en zeer precies doorslijpen met minder materiaalverlies, lawaai en stof.

De lamellenschijven hebben een zelfscherpende zirkonium korrel en zijn voorzien van een nieuw type lamellen bezetting met linnendrager en verhoogde korreldichtheid, wat voor een lange levensduur zorgt. Het voordeel is dat de schijven een agressieve afname hebben, waardoor een verhoogde slijtvastheid en een langere standtijd wordt bereikt. Ideaal voor alle metalen, van licht tot middelzwaar gebruik.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties