De huidige commercieel manager bij Imbema Automaterialen, Pim van ’t Hoenderdaal, begint vanaf 1 september 2014 als verkoopdirecteur bij AD Benelux. In deze functie zal Van ’t Hoenderdaal zich gaan richten op zowel de versterking als de uitbreiding van het landelijke grossiersnetwerk van AD Benelux.

Van ’t Hoenderdaal heeft in de periode dat hij werkzaam is geweest bij Imbema Automaterialen, en daarvoor Sonax Car Care, veel ervaring en contacten opgedaan binnen de automotive aftermarket.
Het is deze ervaring die volgens AD goed van pas zal komen bij het uitrollen van de strategie die AD Benelux in de komende periode voor ogen heeft.

“Ook de aandeelhouders van AD Benelux hebben een hand gehad in de benoeming van Pim van ’t Hoenderdaal voor deze sleutelrol. Dit getuigt van een breed draagvlak binnen onze organisatie voor de nieuwe verkoopdirecteur en de uitdagingen die in het verschiet liggen”, aldus Henk Kromhout, algemeen directeur van AD Benelux.

Van ’t Hoenderdaal liet op zijn beurt weten dat hij deze goedkeuring op prijs stelt: “Hieruit blijkt namelijk een eensgezindheid die van groot belang is bij het faciliteren van de ontwikkelingen die op het programma staan. Ik heb vertrouwen in de strategie van AD Benelux en ga vanaf 1 september dan ook met veel enthousiasme aan de slag.”

Lees ook het uitgebreide interview met Pim van ’t Hoenderdaal dat Aftersales Magazine verleden jaar had.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties