NTN-SNR presenteert editie 2018 van zijn wielophangingcatalogus voor de onafhankelijke vervangingsmarkt. De 360 pagina’s bevatten meer dan 500 onderdeelnummers, inclusief 160 nieuwe items en omvat alle Europese en Aziatische merken.

ntn-snrDaarmee biedt NTN-SNR nu een assortiment met 378 veerpootlagersets (voor- en achteras), 59 veerpootlagers en 18 wieldraagarmsets. Als aanvulling op het ophangingassortiment worden eveneens 50 dempingsrubbers aangeboden.

OE-referentie

Een van de nieuwigheden is bijvoorbeeld een set voor de nieuwste Nissan Qashqai, gebaseerd op NTN-SNR’s eerste uitrusting. Ook voor actuele modellen van Dacia, Daewoo, DS, Jaguar, Jeep, Porsche en Smart en Smart zijn wielophangingsonderdelen beschikbaar. Gebruikers zien behalve het artikelnummer ook een productafbeelding. Zoeken kan op voertuigtoepassing, OE-referentie en NTN-SNR referentie met productfoto. Daarnaast bevat de catalogus schokdempergereedschapsets van Hazet. De nieuwste editie is er in negen talen. De bijbehorende app voor smartphones en tablets omvat alle technische informatie, biedt augmented-realitybeelden van de onderdelen en directe toegang naar montagevideo’s.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties