Carrec Technocenter uit Soesterberg heeft zijn werkplaats uitgebreid met een 300 vierkante meter grote ruimte, speciaal ingericht voor kampeerauto’s en bedrijfswagens, uitgerust met grotere hefbruggen.

Joep Schuurman, bedrijfsleider van Carrec: “Al jaren groeit bij ons de vraag naar specifiek onderhoud en aanpassing van campers. Door onze samenwerking met de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) kennen we de wensen van camperaars goed. Onze onderhoud op maat aanpak, die we als Bovag erkend revisiebedrijf ontwikkeld hebben, sluit daar naadloos op aan. We houden daarmee rekening met de bijzondere, zware belasting, waaronder campers werken.”

“Toen de gelegenheid zich voordeed om onze bestaande werkplaats van 900 vierkante meter uit te breiden met nog eens driehonderd vierkante meter, inclusief eigen ingang, hebben we die kans met beide handen aangegrepen. We hebben nu alle ruimte op drie, specifiek voor campers ingerichte, ruime en schone werkplekken om aan deze rijdende huisjes op wielen te werken. Alles is nieuw, schoon en ruim opgezet, de bruggen hebben een hefvermogen van 4500 tot 7000 kilogram. De ruimte die deze hefbruggen bieden is ideaal voor de steeds groter wordende kampeerauto’s.”

Onderstelspecialist

“Inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in het aanpassen en vooral verbeteren van onderstellen van campers en bedrijfswagens. Daarnaast optimaliseren (tunen) we veel voertuigen, dat doen we samen met onze softwareleverancier Digicar, uit Doetinchem. Door onze gezamenlijke jarenlange ervaring op dit gebied, leveren we betrouwbare en veilige campers waarmee zonder problemen grote reizen gemaakt worden. Bovendien campers met een veiliger en comfortabeler weggedrag en vaak ook meer trekkracht, zodat er gemakkelijk op bergwegen gereden of ingehaald kan worden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties