SRT Biddinghuizen maakt sinds kort deel uit van het Bosch Car Service netwerk. Met name het hoge niveau van de geboden technische kennis vormde aanleiding om in te stappen.

De afgelopen maanden is veelvuldig afgestemd met huisgrossier Koskamp (tevens partner binnen het Bosch First Supplier-netwerk). “We hebben diverse opties vergeleken”, zegt Christiaan Stoker, die samen zijn broer Stephan en vader Arnold het onafhankelijke garagebedrijf runt. Het autobedrijf was in voorgaande jaren Hella Service Partner. “Wat we zochten, was behalve meer diepgang voor de werkplaats ook sterke ondersteuning op het gebied van marketing. We zijn gewoon een te klein bedrijf om voor zo’n functie iemand speciaal in dienst te nemen.” Met het oog op de aanstaande switch schafte SRT een nieuwe KTS-diagnosetester aan. Onderling overleg met de dichtstbijzijnde Bosch Car Service (Willems Automobielen in Dronten) resulteerde in de afspraak niet in elkaars vijver naar klanten te vissen. De gemeente Dronten bestaat uit de kernen Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten, goed voor zo’n 45.000 inwoners.

Gratis apk

Komende woensdag arriveert bij SRT de bedrijfskleding van Bosch Car Service, over enkele weken volgt de uiterlijke aankleding van het pand. Bij het autobedrijf werken vijf fulltime monteurs. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni is er ter promotie van de nieuwe status een ludieke actie, in samenwerking met een lokale supermarkt. Onder de winnaars worden onder meer enkele gratis apk’s verdeeld.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties