Caston van Zwam treedt per 1 juni in dienst bij Lumileds Netherlands, fabrikant van Philips automotive lighting producten. Van Zwam komt over van NGK Spark Plug Europe, waar hij specialist trade marketing was.

caston-van-zwamBinnen Lumileds zal Van Zwam als trade marketing manager aan de slag gaan voor de regio Northern Europe (Benelux, Verenigd Koninkrijk & Ierland en Scandinavië). “We zijn erg verheugd om Caston binnen ons team te verwelkomen” zegt Coen Bosch, senior sales manager Northern Europe. “Hij heeft een lange staat van dienst opgebouwd in de automotive aftermarket, een groot netwerk en een schat aan ervaring. Met zijn komst kunnen we onze marketingactiviteiten verder vormgeven en structureren in de diverse markten.”

Philips

Lumileds is een wereldwijde speler in lichttechnologie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert led’s en automotive verlichting. In de automotive aftermarket ontwerpt, produceert en distribueert Lumileds de producten van Philips. Het hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven, de autotak zetelt in Frankrijk. Het in 32 landen actieve bedrijf heeft negenduizend werknemers en boekte vorig jaar meer dan twee miljard euro omzet.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties