Vossestein Exclusive en Vossestein Autobedrijf (langs de A2 bij Breukelen) veranderden van eigenaar na het pensioen van oprichter Jan Vossestein. Het bedrijf wordt voortgezet door Roelof Lagerweij: “Ik ben blij dat ik eigenaar mag zijn van zo’n mooi bedrijf. Het bedrijf is me gegund.”

Lagerweij is sinds 2010 onderdeel van het vaste team van het bedrijf als werkplaatschef en receptionist.“Ons doel is voorop te blijven lopen in de marktontwikkelingen. En met ons enthousiaste team streven we ernaar klanten positief te blijven verrassen.” De bedrijfsnaam blijft ongewijzigd. Het bedrijf is aangesloten bij Bosch Car Service.

Kroonjuwelen

Tijdens een event eind mei vond op originele wijze de bedrijfsoverdracht plaats. Jan Vossestein stelde dat de klanten, medewerkers en leveranciers de kroonjuwelen van het bedrijf zijn. Als cliffhanger werd een filmpje afgespeeld waarop een waardetransport van kroonjuwelen te zien was. Vervolgens stopte deze wagen daadwerkelijk voor de showroom waarna de chauffeur een koffer met de kroonjuwelen van autobedrijf Vossestein overhandigde. De overdracht hiervan werd ondertekend door Roelof Lagerweij.

Op ludieke wijze arriveerde daarna burgemeester Ap Reinders van Stichtse Vecht met een bergingswagen van Collewijn. Hij verraste Jan Vossestein met uitreiking van de Kernenspeld (zo genoemd omdat elke kern binnen Stichtse Vecht een eigen speld heeft, red.). Vossestein ontving deze erkenning vanwege zijn inzet voor de gemeenschap. Zo diende hij onder andere jarenlang bij de vrijwillige brandweer.

Over de inzet van team Vossestein bij de vrijwillige brandweer publiceerde Aftersales Magazine enkele jaren geleden een uitgebreide reportage.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties