A-Point neemt Skoda-dealers Holsch en Holdinga over

De A-Point Groep uit Amsterdam neemt de twee Skoda-dealerbedrijven Holsch en Holdinga in respectievelijk Lelystad en Almere over.

Voor directeur Nico Holdinga van Autocentre Holdinga in Almere zelf verandert er niet heel veel: “Ik blijf actief als vestigingsmanager in Almere. A-Point had al wel een dealervestiging in Almere, maar niet van Skoda. Nu dus wel.”

Servicevestiging

Skoda-dealer Holsch in Lelystad was een gezamenlijke onderneming van Nico Holdinga en Gijs van Schaik, vandaar de naam Holsch. Deze vestiging in Lelystad gaat op in de servicevestiging van A-Point in Lelystad, waar Gijs van Schaik servicemanager wordt. Nico Holdinga: “In Lelystad deden we alleen nog maar service en de vestiging van A-Point is hemelsbreed 400 meter verderop, dus voor de klanten is die verandering niet zo ingrijpend.”

Personeel

Voor het personeel van de opgeheven vestiging in Lelystad heeft de overname geen gevolgen; iedereen gaat mee over. Ook in Almere gaan geen arbeidsplaatsen verloren, verzekeren de oud-eigenaren.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters