Christiaan Dols directeur FCA Netherlands

Christiaan Dols (40) is de nieuwe managing director bij FCA Netherlands. In die rol is hij verantwoordelijk voor de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep en voor het FCA-aftersalesmerk Mopar.

Christiaan Dols vervangt Cristiana Alicata, die haar carrière buiten FCA voortzet. FCA heeft volgens hem een van de breedste portfolio’s in de automotive industrie. “Alle merken spelen in op de emotie en zijn uniek in hun soort. Ik zie veel potentie, zowel in de zakelijke als privémarkt. Om deze kansen te benutten, is een goede samenwerking met het dealernetwerk essentieel.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †