DS opent Store in Utrecht

Het Franse designmerk DS Automobiles heeft in Utrecht zijn derde Nederlandse DS Store geopend, in aanvulling op die in Amsterdam en Doetinchem. De vestiging aan de Landzigt maakt deel uit van een mondiaal netwerk van luxe aangeklede verkooppunten.

“De  store ademt zowel een warme als high-end sfeer”, stelt de Nederlandse DS-importeur over de locatie-Utrecht. Behalve de drie kant en klare DS Stores zijn er in Nederland zes Salons: Den Haag, Zwolle, Amersfoort, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. In Breda en Arnhem maken twee bestaande locaties zich klaar om door middel van een verbouwing DS Store te worden. Een DS Salon is een apart gedeelte binnen een bestaand pand, terwijl een DS Store een eigen ingang heeft.

Configurator

Conform de huisstijl zijn de interieurs doorspekt met hoogglans meubels, plasma schermen, de virtuele configurator DS Virtual Vision en foto’s van Parijs, mode, luxe of design. Later dit jaar introduceert het merk de honderd procent elektrische DS 3 Crossback e-Tense. De prijs wordt nog bekendgemaakt, reserveren kan zonder aanbetaling.

Elektrische auto

Het Franse merk DS Automobiles werd in Parijs geboren en officieel opgericht op 1 juni 2014, met de ambitie om de Franse auto een nieuwe plaats te geven. DS zegt vol in te zetten op hybride en elektrische auto’s.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †