Eddy Haesendonck leidt Hedin Benelux

De Hedin Mobility Group heeft Eddy Haesendonck, voormalig president en ceo van BMW Group Belux, benoemd tot ceo van Hedin Automotive, als opvolger van Henk van der Kwast, die de functie van directeur Strategy and M&A bij Hedin Mobility Group AB op zich zal nemen. Henk van der Kwast blijft lid van de raad van bestuur van Hedin Automotive.

“Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring te delen in de raad van bestuur van Hedin Mobility Group. Het waren 29 bevlogen jaren waarin Stern werd uitgebouwd tot de moderne dealergroep die we onlangs aan Hedin hebben verkocht. Ik laat een bedrijf achter met zeer gemotiveerde en ambitieuze mensen die klaar zijn voor de uitdagingen die voor ons liggen. Met trots geef ik de sleutels van Stern over aan Eddy Haesendonck”, aldus Henk van der Kwast.

Persoonlijke visie

Naast de rol als ceo van Hedin Automotive zal Eddy Haesendonck ook de algemene managementverantwoordelijkheid op zich nemen voor Hedin Mobility Group in de Benelux, als hoofd van alle activiteiten van Hedin Automotive in de regio. “Na 25 jaar bij BMW Group was de tijd rijp voor mij om aan een nieuw hoofdstuk in mijn professionele leven te beginnen. De strategie van Hedin Mobility Group, met haar plannen voor de Benelux-markten, sluit aan bij mijn persoonlijke visie op de manier waarop een organisatie succesvol kan blijven in de snel veranderende automotive industrie. En dit heeft niet alleen betrekking op de voortdurende technologische transformatie en veranderende distributiemodellen. We stevenen af op een tijdperk waarin een hybride businessmodel – een naadloze koppeling tussen de digitale en fysieke wereld – het verschil zal maken in de auto-industrie”, aldus Eddy Haesendonck.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3693 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.