Ekris Retail neemt Klaas Visser over

Ekris Retail, onderdeel van PGA Nederland, neemt autobedrijf Klaas Visser in Lelystad over. Hiertoe werd afgelopen vrijdag een koopovereenkomst getekend.

Autobedrijf Klaas Visser is de BMW- en MINI dealer voor Flevoland en de Noordoostpolder en sinds 2002 gevestigd te Lelystad. Klaas Visser, directeur-eigenaar van het gelijknamige bedrijf, is blij met de overname; “Door deze overname is ook op lange termijn de continuïteit van mijn bedrijf geborgd, zowel voor onze klanten als voor mijn medewerkers”.

Ook Dick van Ekris is verheugd over de overname; “We willen als BMW en MINI dealer graag groeien en toen de mogelijkheid kwam om het dealerbedrijf van Klaas Visser over te nemen, twijfelden we dan ook geen moment”. Door deze overname versterkt Ekris Retail haar positie als één van de grootste BMW- en MINI-dealers in Nederland.

Autosport

De familie Visser is sinds 1962 actief als BMW-dealer. In december 2002 verhuisde de onderneming van Dronten naar Lelystad. Een grote bindende factor tussen Ekris en Klaas Visser is de voorliefde voor autosport. Klaas Visser was in het verleden onder andere actief in het NK Productiewagens, het laatste wapenfeit van Ekris Motorsport is het behalen van de Europese titel in het GT4 kampioenschap 2013 met een BMW M3.

PGA Nederland is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.