Fusie Pouw en Autohaas

Dealerholding Emil Frey Nederland fuseert de beide dochterbedrijven Pouw en Autohaas. De nieuwe onderneming gaat vanaf 1 juni 2019 verder onder de naam Pouw.

Dat laat Emil Frey Nederland weten. De nieuwe onderneming komt onder leiding van Evert Muller, directeur van Pouw. De directeur van Autohaas, Rolf Eeftink, zet zijn carrière buiten de organisatie voort. De nieuwe onderneming omvat vijf merken en tien vestigingen. In totaal is de nieuwe Pouw goed voor een verkoopvolume van meer dan 6000 nieuwe auto’s.

Emil Frey Nederland

De Zwitserse Emil Frey Groep nam begin dit jaar PGA Nederland over, dat toen omgedoopt werd tot Emil Frey Nederland. Autohaas was in 2018 al overnameprooi van PGA Nederland. Sindsdien werkten Pouw en Autohaas aan het opzetten van één organisatie voor beide dealerbedrijven. Emil Frey Nederland vertegenwoordigt dertien automerken en omvat naast de dealernetwerken van Pouw en Autohaas onder meer Nefkens Peugeot, Ekris BMW/Mini en Hyundai Wittenberg.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3053 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters