Gerben van Gaalen commercieel directeur A-Point Groep

Na vijf jaar als salesmanager bij Peugeot Nefkens-Oost te hebben gewerkt, is Gerben van Gaalen op 1 augustus bij de A-Point Groep in dienst getreden als commercieel directeur.

“Ik heb een heel mooie tijd gehad bij Peugeot Nefkens-Oost, maar als er iets op je pad komt wat nog beter bij je past, dan neem je die stap”, zegt Van Gaalen over zijn overstap. Van salesmanager gaat hij nu als commercieel directeur leiding geven aan een team van zes salesmanagers. De A-Point Groep telt immers zeventien servicevestigingen, waarvan zes salesvestigingen.

Nieuw merk

Van een Peugeot stapt Van Gaalen nu in een Audi. Van Gaalen benadrukt dat de keuze voor het merk geen doorslaggevende rol heeft gespeeld bij zijn overstap. “Een auto is een auto. Natuurlijk kun je een voorliefde hebben voor een merk, maar voor mij is het niet meer dan een leuke bijkomstigheid. Het is meer dat ik nu een grotere verantwoordelijkheid krijg, over meer merken, waaronder ook de bedrijfswagens. Dat is voor mij de uitdaging.” Bij Peugeot Nefkens-Oost promoveert Ingo Klieverik na het vertrek van Van Gaalen tot salesmanager.  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters