Gómez Y Maseland leidt Autoscout24 NL

Bij Autoscout24 Nederland is Rachel Gómez Y Maseland aangesteld als countrymanager. Ze treedt per 7 mei aan bij de online portal voor gebruikte en nieuwe auto’s.

autoscout24-rachel-gomezIn deze functie volgt ze Jurgen Vugts op, die eind februari opstapte na het debacle met de nieuwe dienst Prijscheck. Gómez Y Maseland heeft als opdracht de merkpositie in Nederland verder uit te bouwen en de portal te ontwikkelen volgens de Europese merkstrategie. Ze rapporteert direct aan Christian Gisy, Chief Financial Officer (CFO) van de Scout24 Group. Gómez Y Maseland licht toe: “Alle inspanningen van AutoScout24 focussen zich op de consument. Om die reden zie je constant innovaties in de portal om te voorzien in de behoeften van de verkopers en kopers.” Verder zegt ze “de dialoog aan te blijven gaan met alle dealers.” De nieuwe countrymanager is afkomstig van uitgeverij Hearst Netherlands. Als commercieel directeur was ze verantwoordelijk voor de salesafdeling en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. Hiervoor werkte zij de bij de mediabedrijven Sanoma, FortressMedia en The Box.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †