Hedin neemt vierde Belgische Toyotadealer over

Met de overname van Marc Janssens BV in Geel voegt de Hedin Mobility Group na De Laat in Sint-Pieters-Leeuw, Trullemans in Dilbeek en Klaasen & Co in Turnhout een vierde Belgische Toyotadealer toe aan zijn imperium.

De aanwezigheid van Hedin Automotive in België bestaat nu uit vijftien Mercedes-Benz-dealerschappen, plus de eerder aangekondigde vier dealerschappen in de regio Antwerpen. In totaal bezit Hedin daarmee 23 dealervestigingen in Vlaanderen, waarmee het een van de grootste dealergroepen in de regio is.

Lokaal

“Met deze overname versterken we onze aanwezigheid in de provincie Antwerpen. Het stelt ons in staat onze klanten in de Kempen nog beter van dienst te zijn. Net als bij onze vorige overnames blijft onze focus onveranderd op de klanten van de bestaande Toyota-dealerschappen. Hun lokale aanwezigheid blijft daarbij leidend”, aldus Henrik Lessèl, ceo van Hedin Automotive.

Anders Hedin, ceo van de Hedin Mobility Group, voegt daaraan toe: “We zijn verheugd in België te kunnen opschalen en onze aanwezigheid en samenwerking met Toyota in deze belangrijke Europese markt te kunnen vergroten.”

De transactie wordt naar verwachting nog dit jaar afgerond.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.