Jaguar Land Rover Hilversum naar Kroymans

Jaguar Land Rover past het dealernetwerk in Hilversum aan. Per 1 augustus neemt Kroymans het bedrijf ACS Hilversum over. Na de overname zal de vestiging verder gaan onder de naam ACS-Kroymans.

De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover, beoogd om beide merken beide onder één dak aan te bieden.

ACS Hilversum

ACS Hilversum was officieel Jaguar Land Rover dealer. Het bestaande team blijft aanwezig. Sander van den Bey, general manager van Kroymans: “Onze jarenlange verbintenis met Jaguar wordt nu aangevuld met Land Rover. Het bundelen van deze krachten vormt een solide basis voor onze positie in ’t Gooi.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

  • 14 juli 2018 om 09:20
    Permalink

    De spreekwoordelijke vork wordt nu nog groter.

Reacties zijn gesloten.