Jaguar verlengt garantie tot vijf jaar

Jaguar biedt voortaan vijf jaar garantie op alle modellen, ongeacht motor en aandrijving, tot een maximum van 150.000 kilometer. Bovendien is de Jaguar pechhulp elk jaar gratis te verlengen wanneer het regulier onderhoud door een erkend Jaguar-dealer wordt uitgevoerd en de auto jaarlijks een zomer- of wintercheck krijgt.

Gedurende vijf jaar zal Jaguar productiefouten volledig gratis verhelpen (onderdelen en arbeid) door defecte onderdelen te herstellen of vervangen, al naargelang de garantievoorschriften. Jaguar verwacht dat de nieuwe vijfjarige garantie een positieve invloed zal hebben op de restwaarden van alle modellen.

Gemoedsrust

Dmitry Kolchanov, directeur van Jaguar Land Rover in Europa: “Met de introductie van een nieuwe vijfjarige garantie voor Jaguar in heel Europa tonen we nogmaals ons vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en de focus op een excellente klantenservice. Onze toekomstvisie voor moderne luxe is geheel klantgericht en betekent gemoedsrust voor iedereen die een Jaguar overweegt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3691 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.