John Heller nieuwe CEO Louwman

John Heller (53) wordt met ingang van 1 januari 2017 de nieuwe CEO van Louwman Group. Hij volgt Peter Verkuyl op, die per 1 februari met pensioen gaat.

John Heller bekleedde uiteenlopende internationale posities in de banken- , beleggings- en verzekeringssector. Hij werkte onder meer voor ING, Nationale-Nederlanden en de laatste 8 jaar als CEO voor het Belgische bank- en verzekeringsbedrijf Argenta. Heller motiveert de overstap vanuit de mogelijkheid om aan de slag te gaan in een voor hem nieuwe bedrijfstak en in een familiebedrijf. “Ik heb gemerkt dat de familie Louwman bijzonder betrokken is bij de organisatie. Bovendien is er sprake van focus op de lange termijn. Allemaal elementen die mij aanspreken.” Peter Verkuyl zal na zijn pensionering als adviseur verbonden blijven aan Louwman Group.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †