Managers bij Continental Banden / Mega Tyre

Bij Continental Banden Groep / Mega Tyre zijn recentelijk twee nieuwe managers benoemd: Gert Kiks en Annas El Ghouche.

Gert Kiks heeft per 1 oktober de aansturing van de afdeling Purchase & Category Management overgenomen. Hij werkte eerder in de automotive aftermarket bij Brezan Automaterialen, Kwikfit en Delticom. Die combinatie van strategische inkoop van banden, wielen en overige slijtagedelen – en het managen van processen voor het vermarkten van deze producten – zijn volgens Continental Banden Groep / Mega Tyre van groot belang in zijn nieuwe rol. Gert Kiks is geen onbekende als collega van Pon Tyre Group, waar hij sinds 2014 in dienst was.

Marketing

Annas El Ghouche is, eveneens per 1 oktober, aangesteld als manager marketing. Vanuit deze nieuw vormgegeven rol zal hij deel gaan uitmaken van het MT. Marketing speelt een steeds belangrijkere rol in de strategie en plannen van Continental Banden Groep / Mega Tyre. Annas El Ghouche komt uit de eigen Pon-gelederen: hij is sinds 2008 in dienst bij Pon en begon destijds als management trainee bij Pon Holdings. Na diverse commerciële rollen is hij de afgelopen jaren werkzaam geweest binnen Pon Business Mobility.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †