Marco van Beek opent vestiging in Steenwijk

Vrijdag 12 juli opende Marco van Beek Premium Cars & Car Service ten overstaan van honderden genodigden de nieuwe vestiging in Steenwijk. “Van Beek is een klasse apart. Je vindt geen kopie van hem. Een ondernemer waar de gedrevenheid, de passie vanaf spat”, aldus Gerard ten Buuren, voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, tijdens zijn felicitatiespeech.

Dat mag zo zijn, er zijn wel twee zoons die het klantdenken van hun vader hebben meegekregen. Die klant wacht een warm welkom in een showroom als een gezellig mobiliteitsplein, die hem direct een relaxed gevoel geeft. Daar helpt ook de uitgekiende verlichting bij, in combinatie met een natuurlijke lichtinval.

Verhalen

Bij een verse barristakoffie praten Marco van Beek en zijn zoons graag met hun klanten, niet over auto’s, maar over wat hen drijft om te doen wat zij doen. Iedereen die een stuurwiel vastgrijpt, heeft een verhaal, is de visie van Van Beek. Die verhalen scheppen een band, als je maar goed luistert.

vide-marco-van-beek

Een verhaal vertellen ook de de vier Mercedessen en een Jaguar die op een vide voor een belangrijk deel het aanzien van de showroom bepalen. Ieder van deze auto’s heeft een aan de familie of aan het bedrijf gerelateerd historisch verhaal. Het zijn de geschiedenissen uit de loopbaan van Marco van Beek, die hij graag met zijn klanten deelt.

Werkplaats

Behalve de showroom is ook flink geïnvesteerd in de werkplaats. In het oog springen de digitale teststraat van de Italiaanse equipmentfabrikant Mondolfo-Ferro, de eerste digitale teststraat van het merk die Stokvis Equipment in ons land oplevert. Stokvis leverde overigens ook alle andere werkplaatsapparatuur. Tijdens de opening werd ook duidelijk dat Marco van Beek zich met zijn bedrijf heeft aangesloten bij het Vakgarage-netwerk. Voor de presentatie van de occasions is een enorme fotostudio ingericht. Hier worden de auto’s vastgelegd voor hun presentatie op de diverse occasionportals en de eigen website. Foto boven: Marco van Beek neemt namens het personeel een houtsnede in ontvangst met een afbeelding van het pand en de namen van alle medewerkers.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1702 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen