Onalledaagse Lexus-brochure weegt 26 kilo

Omdat de Lexus ES 300h volgens de importeur ‘allesbehalve standaard’ is, voorziet het merk in een brochure die qua maatvoering evenmin gangbaar is: 54 centimeter hoog, 26 kilo zwaar en 236 pagina’s dik.

Om de toepassing van handwerk bij de bouw van de auto te benadrukken, is de brochure  handgemaakt. De oplage  van de onalledaagse Lexus-brochure is gelimiteerd tot vijftien stuks. llusionist en Lexus-ambassadeur Victor Mids overhandigde het eerste exemplaar aan Lexus Amsterdam. Het naslagwerk is in digitale uitvoering te zien op de Lexus-site. De nieuwe ES 300h Business Line kent 101 uitrustingsdetails.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †