De Louwman Group verkoopt zijn Toyota-activiteiten in Amersfoort per 1 oktober aan Toyota-dealer Van Gent, met vestigingen in Ede en Veenendaal. Alle medewerkers van Toyota Amersfoort gaan mee over.

Het familiebedrijf van Van Gent is al 43 jaar Toyota-dealer en werd dertien keer verkozen tot beste Toyota-dealer van Nederland. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Vanaf 1 oktober krijgt Jacco van Gent de leiding over de nieuwe vestiging in Amersfoort. Zijn taken als verkoopleider in Veenendaal worden overgenomen door Breunis Valkenburg, al twaalf jaar werkzaam in de verkoop bij Van Gent. Diderik van Gent zal het aanspreekpunt blijven voor de vestiging in Ede en Gilbert van Gent op de vestiging in Veenendaal.

Jacco van Gent: “Wij zijn blij met deze geboden kans en verheugen ons op deze uitbreiding van ons Toyota-gebied. Het gebied Amersfoort sluit naadloos aan op onze huidige Toyota-vestigingen in Ede en Veenendaal. Wij zetten vanaf 1 oktober de Toyota-activiteiten in Amersfoort voort met hetzelfde team en in hetzelfde pand.”

Lexus

Het dealerschap van Lexus gaat niet mee over naar de nieuwe eigenaar. Die activiteiten worden voortgezet vanuit de vestiging van Louwman Exclusive aan de A2. Marco Broere namens de Louwman Dealer Group: “Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten en collega’s in uitstekende handen blijven. Met de verhuizing van Lexus Amersfoort naar Louwman Exclusive in het markante pand aan de A2 kunnen wij onze Lexus-klanten een nog betere service en beleving bieden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties