Lexus biedt nieuwe en huidige klanten nu tot 10 jaar garantie, of 200.000 km. De garantie wordt gekoppeld aan de auto, en is dus overdraagbaar.

Na het verlopen van de reguliere garantie (3 jaar of 100.000 km of 5 jaar of 200.000 km, afhankelijk van leeftijd en herkomst van de Lexus in kwestie) geeft de Lexus dealer na onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften een jaar of 15.000 kilometer garantie oplopend tot een maximum van in totaal 10 jaar of 200.000 kilometer. Ook na het aflopen van de fabrieksgarantie kunnen Lexus rijders hier dus gebruik van maken. Eerder bood Lexus al een garantieverlenging op de hybride componenten van de Lexus Hybrid modellen die oploopt tot 15 jaar.

De actie is duidelijk een instrument om oudere bouwjaren te binden aan de merkdealer. Immers, zo schrijjft het merk in het bericht: “Ook als het Lexus model niet altijd bij de Lexus dealer in onderhoud is geweest, kan de eigenaar profiteren van de extra garantie. Een voorwaarde is dat de Lexus in kwestie nog geen 10 jaar oud is en nog geen 200.000 kilometer gereden heeft alvorens deze Lexus in onderhoud komt bij een officiële Lexus dealer.”

Zolang een Lexus in onderhoud bij de Lexus dealer is, kan de eigenaar volgens het merk rekenen op de zogenoemde Red Carpet Treatment, een hoog serviceniveau inclusief (onder voorwaarden) een haal- en brengservice, vervangend vervoer en een vaste servicemonteur. Daarnaast staat bij Lexus na onderhoud de auto volledig gewassen weer klaar.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties