Overname van Auto Arena door Pon mag

De eind vorig jaar aangekondigde overname van Auto Arena door Pon Groep mag van de Autoriteit Consument & Markt doorgaan. Er is volgens de kartelwaakhond geen reden om aan te nemen dat de mededinging belemmerd wordt.

auto-arena-mag-naar-ponDirecteur-eigenaar Roel Clevers (foto) stond meer dan 25 jaar aan het roer van de onderneming en wil meer tijd krijgen voor privé zaken. Enkele weken terug bereikte hij een akkoord over de verkoop van respectievelijk Auto Aarena, Autoschadecenter Venlo (aangesloten bij Schadenet) en Arena Lease (lease en verhuur).

80 miljoen

De vestigingen van Auto Arena Groep bevinden zich in Noord-Limburg en zuid-oost Brabant. Bij het bedrijf werken zo’n 160 mensen, de omzet bedroeg in 2016 tachtig miljoen euro. De gevoerde merken zijn Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en VW Bedrijfswagens.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †