Parijse autoshow opent testcircuit

Tijdens de autoshow in Parijs (18-23 oktober) is het mogelijk om gratis testritten te maken in honderd verschillende voertuigen die nog niet eerder op de markt te zien waren. Hiertoe stelt de beursorganisatie een groot testcircuit beschikbaar voor testritten van twintig (Discovery route) of veertig minuten (Premium route).

De honderd voertuigen waarmee testgereden kan worden omvatten zowel  elektrische, hybride, plus-in hybride als waterstofauto’s en zelfs auto’s met een verbrandingsmotor. Aan de receptiebalie kan een reservering gemaakt worden, afhankelijk van beschikbaarheid.

Didier Sommerau van La Squadra, die het testcircuit beheert, zegt: “Samen met het team van Mondial en de exposanten willen we iets creëren dat nog niet eerder op de Parijse autoshow te zien was. Met de routes die we hebben uitgezet vanaf Porte de Versailles kunnen we de mogelijkheden om nieuwe motorisaties uit te proberen vermenigvuldigen.”

Groots

Namens beursorganisatie Mondial zegt Serge Gachot: “De Parijse autoshow is het toneel van een revolutie in wording en zal daarom experimenteler van aard zijn dan ooit. Na een gezondheidscrisis van twee jaar staat dit evenement in het teken van de langgekoesterde wens elkaar weer te kunnen ontmoeten op dit fantastische automobielfestival. Merken willen zich in het echt kunnen presenteren aan het publiek. In het licht van een toekomstgerichte automotive sector, te midden van allerlei revoluties, willen mensen aanraken, proberen, voelen… Daartoe moesten we de dingen wel groots aanpakken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.