Paul Eidhof Benelux-directeur Vredestein

Bij Apollo Vredestein is Paul Eidhof, country manager Nederland, per direct benoemd tot clusterdirecteur Benelux. De 54-jarige Eidhof trad in 2010 in dienst bij het bandenbedrijf, in zijn vorige functie.

paul-eidhofIn Aftersales Magazine ging Eidhof vorig jaar in op de ambitie van de producent om behalve op de vervangingsmarkt ook bij de eerste montage actief te worden. Achter de schermen werd destijds hard gewerkt met OEM’s om, wellicht al in 2018, nieuwe automodellen op Vredesteins te lanceren. “De spin-off die het hebben van een OE-product heeft op de aftermarket, mag je niet onderschatten. Zeker als het gaat om zomerbanden.”

Management

Behalve in de Benelux heeft Apollo Vredestein ook in andere Europese markten het management herschikt. Zo is Thomas Körpert (country manager Oostenrijk) nu verantwoordelijk voor Centraal-Oost Europa (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Polen). Nieuw binnen de onderneming is Dimitrios Papadopoulos, die als cluster director Noord-West het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en de meest noordelijke landen voor zijn rekening neemt.

Strategische groei

Het benoemde trio moet rapporteren aan Matthias Urban, verkoopdirecteur Europa. “Met hun ruime ervaring zullen ze ons helpen onze plannen voor strategische groei te versnellen”, zegt Urban.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †