Pon Dealer is Skoda-dealer van het jaar

Pon Dealer in Amersfoort is door Skoda uitgeroepen tot Skoda-dealer van het jaar 2021. Nog vanuit de oude locatie in Hoogland liet het bedrijf vorig jaar uitstekende prestaties zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid, zowel in de showroom als in de werkplaats.

Autoland van den Brug uit Heerenveen eindigde op een tweede plek, Autobedrijf Korterink uit Zwolle/Rouveen werd eervol derde. Door hoog in te zetten op klanttevredenheid wist Pon Dealer ook de publieksprijs te winnen.

Aanmoedigingsprijs

De aanmoedigingsprijs van Skoda ging naar Broekhuis in Alkmaar, als waardering voor de positieve manier waarop het bedrijf zich het laatste jaar heeft geëtaleerd. Broekhuis is sinds 1,5 jaar Skoda-dealer in de regio Noord-Holland en nam 1 januari 2020 Heron Auto over. Skoda roemt de manier waarop het de ambitieuze dealer in een jaar tijd is gelukt om de mensgerichte Broekhuis-cultuur in het overgenomen bedrijf in te bedden. Ook groeit Broekhuis in de regio sterk in de leasemarkt én in verkoopaantallen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 4093 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 10 februari 2021 om 09:44
    Permalink

    Importeur WC-Eend kiest dochterbedrijf WC-Eend Amersfoort als WC-Eend importeur van het jaar

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *