Seat test nieuwe verkoopformule in Voorschoten

Geheel volgens de trend van pop-up stores heeft Seat Nederland in samenwerking met dealer Wittebrug in Voorschoten een Satellite Store geopend. Seat wil met deze pilot de mogelijkheden onderzoeken van een nieuwe verkoopformule.

In de showroom staan maar drie van de acht Seat-modellen. Bezoekers kunnen het complete gamma van Seat binnen ervaren via grote interactieve schermen en buiten in de vorm van een proefrit in één van de demomodellen die voor de deur staan.

Voor Wittebrug is het een innovatieve oplossing als tijdelijke showroom, in aanloop naar de nieuwbouw van het permanente, nieuwe onderkomen. De Seat Satellite Store bevindt zich aan de Hofweg 39 in Voorschoten en is geopend voor bezoekers.

Pilot

Met deze pilot geeft Seat een nieuwe draai aan autoverkoop voor de toekomst. Die is enerzijds gebaseerd op een digitale klantreis, die toch ruimte biedt aan een fysieke beleving van het merk. Hoewel veel informatie digitaal beschikbaar is, zijn in de Satellite Store ook verkopers aanwezig voor informatie en advies.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *