Smidts Autogroep neemt Auto Bolhuis over

Per 1 januari 2023 neemt de Smidts Autogroep Auto Bolhuis over, Ford-dealer in Delfzijl. Auto Bolhuis is tevens Profile Car & Tyrecenter. Ook deze activiteiten maken deel uit van de overname. Alle medewerkers gaan mee in de overname en ook de naam Auto Bolhuis blijft bestaan.

“Auto Bolhuis past qua cultuur uitstekend bij ons bedrijf, met een hoge klantvriendelijkheid en van oudsher een echt familiebedrijf”, aldus Menno Smidts. “De goede naamsbekendheid van Auto Bolhuis in de regio Delfzijl is natuurlijk een verdienste van alle medewerkers, maar zeker ook van de huidige eigenaar, Jan Frans Rosema, die het bedrijf de afgelopen dertig jaar met veel passie en enthousiasme heeft geleid.”

Smidts Autogroep

Per 1 januari 2022 nam Smidts Autogroep al de Ford-activiteiten van Wensink in de regio’s Veendam en Winschoten over. Die werden vervolgens verplaatst naar Ford Boerhof in Sappemeer, onderdeel van de Smidts Autogroep. In de Dealerholding Top-100 van Aumacon kwam de Smidts Autogroep in 2021 nieuw binnen. In de uitgave van juni 2022 stond de groep op de plaats 100.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *