Stam Renault- én Dacia-dealer van het jaar

Tijdens een online evenement van Renault Nederland is Stam Autobedrijven uitgeroepen tot beste Renault-dealer van het jaar 2022. Daarnaast werd Stam ook verkozen tot Dacia-dealer van het jaar.

Jan-Geerlof de Ruiter, algemeen directeur van Stam Autobedrijven, is zeer vereerd prijs. “Dit is een uitzonderlijke prestatie die gezamenlijk door alle Stam-collega’s in soms uitdagende omstandigheden is neergezet. Door focus op kwaliteit alsmede (volume-)doelstellingen hebben wij deze beide prijzen in de wacht weten te slepen. Als directie zijn wij trots hoe alle Stam-medewerkers, en die van onze partner Hans Jongerius, zich het afgelopen jaar hebben ingezet, waardoor wij onze klanten – de Stambassadeurs – een optimale beleving van de merken Renault en Dacia konden geven. De ‘Dealer of the Year 2022’-prijs is hiervan de ultieme erkenning.”

Renaulution

“Graag wil ik Renault-dealer Stam van harte feliciteren met de ‘Dealer of the Year 2022’-prijs. Een mooie bekroning op alle inspanningen die in 2022 zijn geleverd om deze geweldige scores neer te zetten”, zegt Ted Boers, salesdirecteur bij Renault Nederland. “Het afgelopen jaar stond voor Renault in het teken van de versnelde implementatie van het Renaulution-plan, nadat Renault Group zijn doelstellingen voor 2021 wist te overtreffen. Samen met de introductie van de nieuwe Renault Austral en de 100 procent elektrisch aangedreven bedrijfswagens – Kangoo en Master E-Tech electric – hebben we een uitstekende propositie om ons marktaandeel in 2023 te vergroten. Dat doen we samen met onze dealers die in het afgelopen jaar de schouders eronder hebben gezet en de vele uitdagingen met beide handen hebben aangepakt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *