Toyota en Louwman bundelen financiële diensten

Toyota Financial Services, het financiële serviceonderdeel van Toyota Motor Corporation, heeft de intentie medeaandeelhouder te worden in Alcredis Finance, de lease- en financieringsmaatschappij van de Louwman Group. De gezamenlijke financiële diensten worden gebundeld onder de naam Toyota Louwman Financial Services.

De dienstverlening, de organisatie, de gehanteerde labels en het team van medewerkers blijven bestaan. Eric Louwman, president van de Louwman Group: “De unieke relatie met Toyota gaat terug tot 1964, het jaar waarin wij de officiële importeur in Nederland werden. Sindsdien is het wederzijdse respect elk jaar gegroeid, met als nieuwste bevestiging de nu aangekondigde samenwerking. Zo transformeren we van een automotive naar een mobiliteitsonderneming. Samen met onze dealerpartners willen we daarin de toon zetten.”

Dienstverlening

Ivo Ljubica, ceo Toyota Financial Services Europe: “Uit het gedrag van onze klanten, verspreid over 41 landen, zien we dat de vraag naar auto’s verandert in de richting van ‘mobility as a service’. Toyota Louwman Financial Services wordt een echt mobiliteitsbedrijf en levert alle middelen voor de mobiliteit van de toekomst. Met de nieuwe samenwerking komen we tegemoet aan de veeleisende mobiliteitsbehoeften van de moderne, innovatieve en zich snel ontwikkelende Nederlandse samenleving. Hierbij staat ons aanbod aan toegankelijke, flexibele en klantgerichte producten, die ook nog eens betaalbaar zijn, centraal. We zijn er trots op dat Louwman ons als langdurige partner op deze reis vergezelt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.