Vallei Autogroep Audi-dealer van het jaar

De tweede plaats als Skoda-dealer van het jaar 2018 was een troostprijs. De Vallei Autogroep uit Veenendaal is namelijk ook nog voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen tot Audi-dealer van het jaar.

Audi wil met de verkiezing de lat voor zijn dealers steeds hoger leggen. Het aantal verkopen is daarbij een criterium. Daarnaast wordt terdege gelet op een verdere kwaliteitsverbetering en klanttevredenheid.

Klanttevredenheid

Salesmanager Remco van Laar: “In 2015 en 2016 waren we trots op onze Audi Excellent Dealer-titel en in 2017 ontvingen we de ultieme bekroning met de onderscheiding Audi Dealer van het Jaar. We hebben besloten om dat hoge kwaliteitsniveau vast te houden, niet voor onszelf, maar voor onze klanten, want daar doen we het voor. Juist daarom zijn we zo blij met deze prijs: we zijn niet alleen aan de top gekomen, maar we laten onze klanten ook zien dat we in staat zijn om jaar in jaar uit optimaal te presteren. En we beloven dat we daar iedere dag weer werk van zullen maken. Op naar de hattrick!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters